June 19, 2013i'm adjusting to vacation cooking. and our summer meals shouldn't be to demanding or time consuming as i want to spend time with my family, the plants and maybe even get to read a bit. who wanna stay inside, in the kitchen, when it finally is nice and warm outside? not us. in the summertime you actually can get away with just serving sandwiches and salads. also quick and fresh pasta dishes, steamed vegetables and maybe some quiche will be on our menu the next weeks to come. and yes! let's have loads and loads of sangria!

10 comments:

 1. Jeg elsker bildene du tar. Fargene, motivene, enkelheten og sjelen i dem. Og så elsker jeg at du blogger ofte!

  Hurra!!

  Og så lurer jeg på hva du driver med. Er du kanskje fotograf?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei og tusen takk! Det er veldig fint at du liker bildene mine. Jeg har lest bloggen din lenge :-). Faktisk er jeg akkurat blitt ferdig med mastergrad fra kunstakademiet i Trondheim. Jeg er ikke fotograf, men har altid vært glad i å fotografere og nå ønsker jeg å begynne med å gjøre det mere. For eksempel har jeg lyst til å prøve meg på portrett foto, selv om jeg tror jeg er best til å ta bilder av rom og sånn. Kanskje har du noen tips til en nybegynner?

   Delete
  2. Hei igjen, takk for svar og takk for at også du leser min blogg :)

   Det ser ut til at du allerede er inne på dette med portrettfotografering - både av sønnene dine og av venner. Flotte motiver.

   Et godt tips er å gi seg selv en utfordring. For eksempel at du skal gi bort 5-10 gratisfotograferinger. Da er det lurt å "gi" dem til lokale folk som kan ha bruk for dem, for eksempel Urørt-band, en lokal butikkeier eller en kunstner. Noen som kan ha bruk for bildene, men som ikke nødvendigvis kan betale for dem. Da kan du sette av et gitt tidspunkt (å avtale varighet er viktig for en god prosess), la oss si én time, og du vil oppdage hva du får ut av den timen (jeg tipper 2-4 forskjellige motiver). Velger du litt ulike folk, vil du også få erfare litt ulike ønsker. Et band ønsker kanskje et mer kunstnerisk utrykk enn en vanlig person, og vice versa.

   Du må gjerne ta bilde av meg dersom du skal til Oslo - eller jeg til Trondheim :)

   Klem!

   Delete
  3. åh et bra tips. jeg tar utfordingen. og vi skal helt sikkert til oslo snart, så da har vi en avtale....eller om jeg ikke tør ta bilde av deg kan jeg kanskje ta et hjemme hos deg :-)

   Delete
  4. så fint! da ses vi snart :-)

   Delete
 2. Åh, så fine billeder! Er det dit køkken?

  ReplyDelete
  Replies
  1. tusen takk! det er faktisk kjøkkenet hvor Heidi-Anett bodde inntil nylig: http://teaktrayweekdays.blogspot.no/2013/06/during-her-last-year-of-studying-heidi.html#comment-form.
   eller to av bildene er derfra. det med metallboksene er fra en leilighet i København som min ven Asger fremleide på et tidspunkt. :-).

   Delete
 3. Ja - køkkenet ser så fint ud! Det er et fantastisk gammelt komfur.

  ReplyDelete
 4. ja, det er kjempefint! men kanskje ikke så miljøvennlig. det er veldig koselig å besøke gamle hus :-)

  ReplyDelete